top of page

Uslovi korišćenja

Dobrodošli na našu web stranicu. Ako nastavite da pregledate i koristite ovu web stranicu, slažete se da budete vezani sledećim uslovima i odredbama korišćenja, koji zajedno sa našom Politikom privatnosti regulišu naš odnos sa vama u vezi sa ovom web stranicom. Ako se ne slažete sa bilo kojim delom ovih uslova i odredbi, molimo vas da ne koristite našu web stranicu.

1. Opšti uslovi

1.1. Ova web stranica sadrži materijale koji su vlasništvo ili licencirani od strane nas. Ovi materijali uključuju, ali nisu ograničeni na, dizajn, izgled, izgled i grafiku. Reprodukcija je zabranjena osim u skladu sa obaveštenjem o autorskim pravima, koje je deo ovih uslova i odredbi.

1.2. Neovlašćeno korišćenje ove web stranice može dovesti do zahteva za naknadu štete i/ili biti krivično delo.

1.3. Povremeno, ova web stranica može takođe sadržati linkove ka drugim web stranicama. Ovi linkovi su dati radi vaše udobnosti i pružanja dodatnih informacija. Oni ne znače da mi podržavamo te web stranice. Mi nemamo odgovornost za sadržaj povezanih web stranica.

2. Korišćenje web stranice

2.1. Korišćenje bilo kojih informacija ili materijala na ovoj web stranici je u potpunosti na vaš sopstveni rizik, za što mi nećemo biti odgovorni. Vaša je odgovornost da osigurate da bilo koji proizvodi, usluge ili informacije dostupne putem ove web stranice ispunjavaju vaše specifične zahteve.

2.2. Ova web stranica koristi kolačiće za praćenje preferencija pretraživanja. Ako dozvolite korišćenje kolačića, sledeće lične informacije mogu biti sačuvane od strane nas za korišćenje od strane trećih strana.

3. Politika kupovine i plaćanja

3.1. Sve cene na našoj web stranici su u KM i uključuju PDV, osim ako nije drugačije navedeno. Zadržavamo pravo promene cena bez prethodnog obaveštenja.

3.2. Plaćanje za proizvode mora biti izvršeno putem Stripe-a ili drugih dostupnih načina plaćanja navedenih na web stranici. Vaša narudžbina neće biti obrađena dok uplata ne bude potvrđena.

4. Dostava

4.1. Uslovi i vreme dostave su navedeni na stranici Dostava i isporuka. Trudimo se da dostavimo proizvode u predviđenom roku, ali ne preuzimamo odgovornost za kašnjenja koja su van naše kontrole.

5. Povraćaj i zamena

5.1. Naša politika povraćaja i zamene je detaljno opisana u sekciji Politika povraćaja na našoj web stranici.

6. Ograničenje odgovornosti

6.1. Mi ne garantujemo da će funkcionalnost ove web stranice biti bez prekida ili grešaka, da će defekti biti ispravljeni, ili da je ova web stranica ili server koji je čini dostupnom bez virusa ili drugih štetnih komponenti.

6.2. U najvećoj meri dozvoljenoj zakonom, mi nećemo biti odgovorni za bilo kakve gubitke ili štete koje mogu nastati od korišćenja ove web stranice ili proizvoda kupljenih putem nje.

7. Izmene uslova

7.1. Zadržavamo pravo da u bilo koje vreme izmenimo ove uslove korišćenja. Izmene će biti objavljene na ovoj stranici, a nastavak korišćenja web stranice nakon takvih izmena značiće vaše prihvatanje novih uslova.

8. Kontakt informacije

Ako imate bilo kakva pitanja ili nedoumice u vezi sa ovim Uslovima korišćenja, molimo vas da nas kontaktirate na:

Datum poslednje izmene: 22.06.2024

bottom of page